Over Chris

Mijn naam is Chris Castelijn en graag stel ik mezelf voor! Na een achtjarige studie heb ik eerst geruime tijd op een toonaangevende kwekerij gewerkt. Hierdoor beheers ik veel kennis op het gebied van planten waaronder groei, bemesting & bestrijding.

Hierna heb ik ervaring opgedaan bij een handelscentrum: waar komt beplanting vandaan, verschillende soorten zoals Mediteraans enzovoorts, maar centraal stond de kwaliteit van de producten. Tot slot heb ik anderhalf jaar bij Intratuin gewerkt en runde ik de buitenafdeling. Hier kwam alle eerdere ervaring bij elkaar zoals tegels, stenen, vijvers en natuurlijk planten.

Vervolgens was het in 2001 tijd om voor mezelf te beginnen: de start van Tuinspecialist Chris. Sinds die tijd heb ik veel projecten mogen ontwerpen, realiseren en onderhouden en doe ik nog steeds met veel passie en plezier.

 • Uw Wensen

  Alles begint met een goed doordacht plan afgestemd op uw wensen en eisen.

 • Ontwerp

  Op basis van uw wensen (denk aan zwembad, vijver, overkapping, bestrating, beregening, etc.) maken wij een ontwerp. Er is veel mogelijk wat we op elkaar afstemmen tot een mooi geheel.

 • Realisatie

  We begeleiden het project van het begin tot het eind voor een mooi resultaat.

 • Renovatie

  Uw tuin toe aan een nieuw jasje? Wij renoveren graag uw volledige tuin!

 • Onderhoud

  Eventueel kunnen we uw tuin ook onderhouden zodat u weet dat uw tuin in goede handen is (snoeien, bemesten) en u er nog meer plezier aan beleefd.